Dok se lagano vraćamo u našu post-blagdansku stvarnost, još ne moramo odustati od komada za odmor i sportski casual. Zapravo, zahvaljujući nizu dizajnera kao što je Loewe i miljenicima mode kao što je Hailey Bieber, ne samo da smo ohrabreni nastaviti nositi naše voljene trenirke i tajice, već i da pronađemo otmjenije i cool načine da ih stiliziramo. Već smo vam pisali o trendu adidas tenisica, kao i šilterica, a evo kako sve to spojiti zajedno  

Sportsko chic odjevna formula ima posebno pojačanje i na modnim pistama. Štoviše, dok se pripremamo za revije za jesen 2023., bili bismo zapanjeni da i za nadolazeću sezonu ne vidimo nekoliko sportskih odjevnih kombinacija na samoj pisti, ali i na ulicama modnih gradova u outfitima gostiju. Primjerice, Loewe je svoju pozornost usmjerio na leisure komade kroz trendi trenirke, bezvremenske majice kratkih rukava i elegantne tenisice. U ležernijim, ugodnijim danima, Sporty & Rich’s trenirka u boji devine dlake je jednostavna, elegantna i prva koja nam pada na pamet, baš kao i komadi domaćeg brenda Lunilou.

Sporty & Rich
Lunilou

Kad je riječ o stiliziranju, tu nastupamo mi i naši zauvijek scrollajući prstići. Zaključili smo da chic look na bazi sportske odjeće počinje s jakim temeljima: odaberite jedan istaknuti komad kao što su primjerice Saint Laurent bomber jaknu ili Gucci x Adidas pulover kao svoju početnu bazu.

SAINT LAURENT bomber jakna, 2.700 eura
adidas, 79 eura

 

adidas x Gucci pulover, 1.600 eura

Zatim dodajte par najbitnijih stvari za upotpuniti garderobu poput obične bijele majice ili omiljenih traperica. Dizajnerskih brendova sa sportskim komadima ima sad mnogo, no ne brinite, ima i jako puno kul komada u high-street ponudi! Donosimo njihov miks. I prstohvat inspiracije!

@disco_forest
adidas, 79 eura, Zalando
Lunilou, 120 eura
H&M, 31 euro
@imogenstyling
LOEWE trenirka, 890 eura
Zara, 23 eura
LES TIEN hoodie, 260 eura
Mango, 40 eura
adidas, 90 dolara, adidas.com
Mom's Pants, 50 eura
Mom’s Pants, 50 eura
@ruvije
Tory Burch SPORT jakna, 350 eura
Nike hoodie, 42 eura