O tome što Jonathan Anderson sa svojim pristupom znači u današnjoj modnoj industriji već smo govorili, a da je ponovno na tragu nečeg zanimljivog, dokazao je i novom kampanjom u kojoj su sudjelovala poznata lica. Javnost je najviše reagirala na fotografije Anthonyja Hopkinsa koji spretno pozira u novim komadima ove modne kuće, a evo i kako izgledaju

Kreativni direktor brenda Loewe opet je pripremio nešto drugačije. Nova kampanja za čije je vizuale zaslužan cijenjeni fotograf Juergen Teller donosi poznata imena u ponešto drugačijim ulogama, a možda najveće oduševljenje izazvao je Sir Anthony Hopkins. Ovaj legendarni glumac i 84-godišnji dobitnik Oscara na jednoj od fotografija nove Loewe kampanje nosi majicu s printom krafni i klasične Flow tenisice, a istovremeno pokazuje na torbu s prepoznatljivim znakom brenda, dok je za drugu uskočio u crni sweatshirt s logom.

Poznati modeli

Osim Hopkinsa, u novoj se kampanji pojavljuju i brojna druga zvjezdana imena koja uključuju glumicu Jesse Buckley, model Kaiu Gerber, glumca Josha O’Connora, umjetnicu Lyndu Benglis i glumicu Tang Wei.

Ova kampanja ponovno je dokazala da su zvijezde izvan svijeta mode idealni kandidati za predstavljanje brendova. Prije Hopkinsa to su nedavno pokazali Steve Buscemi koji je uskočio u ulogu modela za brend Kith, kao i Jeff Goldblum i Kyle MacLachlan, koji su prošetali pistom na Pradinoj reviji. Jedva čekamo vidjeti tko je sljedeći!

 

Foto: Momodu Mansaray/ Getty Images/ Instagram