Hailey Bieber je nedvojbeno bila jedna od većih inspiracija sa svojim ljetnim street style lookovima, ali sada kada je došla jesen, čini se da su jesenske vibracije i slojevitost trenutak gdje ovaj model još više briljira. A čini se da su konstanta većine njezinih loookova i  postulati njezine garderobe statement XXL oversized blejzeri

Dodajući svom dugom popisu lookova u kojima glavnu ulogu ima predimenzionirani blejzer, Bieber je nekidan primijećena u Los Angelesu kako nosi loose odijelo odličnog kopenhagenskog modnog brenda Han Kjøbenhavn. Iako živi u Los Angelesu, Bieber će modno zauvijek biti NYC djevojka u srcu – stil prepoznatljiv po besprijekornim vještinama slojevitog odijevanja. Taj look koji je oduševio modne zaljubljenice, uparila je s Nike Air Force 1s tenisicama, crnim mini sunčanim naočalama britanskog brenda naočala DMY BY DMY i, naravno, torbicom Prada Cleo!

hailey bieber street style

Ali ako želite kopirati njezin stil zapamtite jedno – Bieber ima određeni tip kada su u pitanju blejzeri.

Oversized sakoi u stilu Hailey Bieber

Predimenzionirani, široki, naglašenih ramena i većinom neutralnih jednobojnih paleta koji se slažu na sve. Pogledajte samo odlično kombinirane sezonske prijelazne lookove  žuto monokromatsko odijelo Magde Butrym i bezbroj drugih. Ljeti je Bieber svoju garderobu obično uparila s crop topom ili laganim t-shirtom, ali sada kada temperatura pada, odlučila se za pletivo i dočevite. Za večernji look često možemo uhvatiti Hailey kako nosi ponovno blejzer, ali jednostavno ne nosi ništa ispod.

 

hailey bieber street style 2

Fotografije: Hailey Bieber Instagram, Getty Images, Instagram