Dizajnirane za fitness, savršene za slobodno vrijeme: nove Calzedonia Active tajice dolaze uz poboljšane karakteristike i živopisne boje

Svi već znamo kako to otprilike ide. Svake godine kad treba krenuti s treningom na proljeće, obećajemo si kako ćemo nakon ljeta zasigurno nastaviti. Dolazi hladnije vrijeme, zima, Božić i evo nas opet na početku. Zatvaramo krug i pitamo se “Što nam je to trebalo?”. No što je tu je, ponovno smo u niskom startu i ako ste imalo poput nas, odugovlačite već neko vrijeme s kretanjem. Zato smo tu s malim trikom. Počastite se s kojim komadom za trening koji će vas toliko obradovati da ćete jedva čekati krenuti s, primjerice, trčanjem. Možda površno, ali funkcionira!

Calzedonia tajice Calzedonia tajice Calzedonia tajice

Od komada koji su se nama svidjeli kao ti koji bi nas mogli motivirati, zapele su nam za oko i sportske tajice iz nove Calzedonia kolekcije izrađene od inovativnog materijala koji je mek i baršunast na dodir. Prilagodljivi kroj osigurava izvrsno prianjanje a elastična pasica u struku izrazito je meka i udobna. 

Calzedonia tajice Calzedonia tajice

Izuzetno su izdržljive i s vremenom se ne mijenja oblik zato što je izrađen od iznimno laganog, dvosmjerno rastezljivog materijala – ugodan, a ujedno i neproziran pa pruža zaštitu od UV zraka! Love!