Zagreb je bogatiji za još jedno novo događanje – EvenTuru! EvenTura je spoj gradske ture, kviza i druženja, a uključuje i fora nagrade. Turu organiziraju i vode Kristina Božić, turistički vodič i Anamarija Kovačić, organizatorica evenata, koje nam 31. srpnja pripremaju sjajnu gradsku pustolovinu na temu filma “Tko pjeva zlo ne misli”.

Prvo i premijerno izdanje EvenTure održalo se u nedjelju, 17. srpnja, a nakon što je izazvalo oduševljenje među prijavljenim sudionicima, Kristina i Anamarija isplanirale su idući termin održavanja. Ideja im je bila smisliti nešto novo, drugačije i da nije sasvim klasično i suhoparno hodanje gradom. Svoje ekspertize spojile su u ovu zabavnu turu, u sklopu koje imamo priliku upoznati još bolje Zagreb, i to na zabavan način.

Pa kako EvenTura točno izgleda i funkcionira?

Tura započinje na Zrinjevcu uz piće dobrodošlice i nastavlja se na nekoliko loakcija u centru grada. Lokacije imaju posebno značenje za Zagreb i vezane su uz film “Tko pjeva zlo ne misli”.

Tijekom ture, uključen je i interaktivan kviz za koji nije potrebna priprema, a najbolji osvajaju i vrijedne nagrade zagrebačkih poduzetnika.

Cijelo događanje završava na Gornjem gradu u legendarnoj gostioni gdje će vas dočekati hladan gemišt, tradicionalno zagrebačko jelo, proglašenje rezultata kviza, dodjela nagrada i dobra zabava. Trajanje EvenTure je otprilike 2 sata.

Vaša prva iduća prilika da se priključite je 31. srpnja, u 18 sati kod paviljona na Zrinjevcu. Bitno je ispuniti prijavu za sudjelovanje, kako bi organizatorice znale s koliko ljudi u grupi računaju. Cijena iznosi 150 kuna po osobi, a u nju su uključena 2 pića, 1 porcija zagrebačkog deserta, poklon za svakog sudionika i, naravno, sjajno vodstvo kroz 2 sata održavanja EvenTure.

Prijavu ispuniti možete ovdje, a još više detalja o konceptu doznati na službenoj Instagram stranici EvenTure.

Foto: Still iz filma/IMDb/Ivica Rajković