Svi koji se nalaze kod zagrebačkog Maksimira odnosno gravitiraju prema istočnom dijelu grada, sada imaju priliku zaviriti u šarmantan novi concept store koji se otvorio na adresi Bukovačka cesta 25.

Ime mu je Shareno Concept Store, otvoren je tek u prosincu prošle godine, a nalazi se u bloku zgrada gdje se ide na dobru pizzu, po mnogima i najbolju, onu koju vam pripremaju u Duksi. Vlasnica Iva Brkić rekla nam je kako se odlučila otvoriti ovakav family concept store baš na toj zagrebačkoj lokaciji: „Odabrala sam ju spontano – odmah mi se svidio prostor i dobra, pozitivna vibra koja vlada kvartom. Naši susjedi su redom sve popularni ugostiteljski objekti, tu su i trgovine zdrave hrane, prekrasna Maksimirska šuma. Čini mi da je baš nedostajao ovakav concept store u kojem možete pronaći ponešto za svakoga.“

shareno

Inače po struci ekonomistica, Iva je odlučila kako će u Shareno ponudu uključiti zanimljive i različite brendove sa svjetske scene. „Brendove biramo pažljivo, važno nam je da kupcima nudimo samo ono što bismo i sami kupili. Tako da je svaki proizvod koji nudi Shareno dio nekog cool brenda i super priče. U ponudi za sada imamo većinom modne dodatke poput popularnih naočala Izipizi, veganske tenisice Saye, ručne satove Komono… Tu su i neodoljive Chilly’s termo bočice, španjolski brend recikliranih torbi i nesesera Wouf te svima dobro poznati nakit Cloud & Co. Brend Avolt nam je najveće otkriće – ovi dizajnerski produžni kablovi izazivaju oduševljene kod svih!

shareno

A što se tiče reakcija, Iva je zasad jako zadovoljna: „Ljudi su super, puni pozitivnih reakcija i lijepih riječi. Kažu kako im je nedostajao ovakav tip dućana u kvartu, sada ne trebaju recimo za neki cool poklon otići u grad ili trgovački centar.“

Ponuda ovog šarmantnog shopa će se novim brendovima nadograđivati redovito, a uskoro će, osim fizičke trgovine, Shareno dobiti u službeni webshop shareno.hr.

shareno

shareno

shareno

 

shareno