Nakon rumenila u obliku slova W, evo još jednog beauty trika koji živi svoj najbolji život na Tik Toku. Ipak, ovoga je puta trend krenuo ni više ni manje od – Selene Gomez. Zvijezda je otkrila genijalni trik za razdvajanje i naglašavanje donjih trepavica zbog kojega se pitamo – kako se mi nismo toga sjetili?

Iako je mnogima najpoznatija kao pjevačica i glumica, Selena Gomez ima i svoj beauty brend Rare Beauty pa iz tog razloga ne čudi njeno znanje o preparativnoj i dekorativnoj kozmetici. Da stvarno ima kojeg asa u rukavu, nedavno je otkrila kada je podsjetila na nekima već poznat beauty trik s pincetom. Naime, za posebno definirane i razdvojene donje trepavice potrebno je vrhom pincete proći kroz četkicu od maskare i zatim sljepiti nekoliko trepavica.

Retro tehnika, moderan rezultat

Rezultat je otvoren pogled i pomalo spidery trepavice koje, osim Selene, javno voli i glumica Lucy Boynton. Zapravo nije riječ o novom otkriću jer ovaj je trik s pincetom bio popularan u 60-im godinama 20. stoljeća, kada su u modi bile dramatično naglašene oči (sjetimo se Twiggy). S obzirom na cikličku prirodu mode i trendova, sada je, uz celebrity pomoć, ovaj trik ponovno postao viralan. Hvala Seleni koja nas je nedavno osvojila svojom ulogom u odličnoj seriji Only Murders in the Building, a sada i ovim praktičnim beauty savjetom!

 

Foto: Amy Sussman/ Getty Images/ Instagram