Pamtimo je najviše prema ulozi prve ljubavi Freddieja Mercuryja iz megauspješnog filma o omiljenom bendu The Queen i otada je sve više volimo. Još jedan razlog za to dala nam je kada je nedavno podijelila svoj karijerni savjet ženama u (kreativnoj) poslovnoj sferi

Svima onima koji aktivno sudjeluju u umjetnosti i kreativnom radu jasno je da takva vrsta posla po svojoj prirodi daje puno prostora za različita mišljenja. Evo što o tome misli Boynton.

„Uvijek ostanite vjerni svojoj umjetnosti bez obzira što će se naći netko tko je ne razumije ili ne osjeća. S druge strane, bit će i onih na koje će ona utjecati“, rekla je.

„Čini mi se da se u ovoj eri interneta vrlo često miješaju mišljenja i činjenice, kao da je danas vrlo jednostavno parametre i mjerila definirati u naše ime. Osobno mi je bio predivan i vrlo oslobađajuć savjet da sama definiram svoje kriterije uspješnosti jer ću si tako osigurati da ostanem na svom putu, a za što ujedno mislim da neminovno dovodi do veće osobne sreće“, poručila je.

Osvježavajuće riječi od nekoga tako uspješnoga koje se ne moraju odnositi samo na umjetnički svijet. Posebice u ovom vremenu gloficiranja cjelodnevno iscrpljujućeg rada. Svi mi imamo potrebu popuniti svoje kalendare i uvijek raditi na novom projektu te se tako dovesti do očekivanog burnouta. No ako je pandemija donijela nešto dobro, to je onda njezin utjecaj na usporavanje životnog tempa. Sada, kad oni sretniji među nama imaju nešto više vremena, vrijeme je da sami odredimo i odaberemo ritam života koji nam odgovara i kojeg smatramo – uspješnim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lucy Boynton (@lucyboynton1)

Da ju posebice zanima pitanje žena u kreativnoj industriji, Boynton je dodatno pokazala i sudjelovanjem u programu za žene u filmu pod nazivom Through Her Lens. Riječ je o platformi koja pomaže financirati filmove pod ženskim vodstvom te osigurava prikladno poslovno mentorstvo.

Ovu inspirativnu mladu glumicu uskoro ponovno na ekranima možemo gledati u ulogama u kojima će portretirati dvije poznate ženske ličnosti – povijesno zanimljivu Marie Antoinette i rock pjevačicu Marianne Faithfull.

Foto: Stuart C.Wilson/Getty, Instagram