Gledali smo je u ulozi zaručnice Freddyja Mercuryja u filmu Bohemian Rhapsody, kada se i zaljubila u Rami Maleka, a sada je postala i zvijezda nove serije The Politician.

Lucy Boynton ima samo 25 godina i zagonetna je mlada glumica koja je stekla slavu nakon uloge u filmu Bohemian Rhapsody, kojoj je još pridonijela i njezina veza s glavnim glumcem Rami Malekom. No, nije sve stalo na tome. Ona je zvijezda nove Netflix serije, ‘The Politician’, koja kreće s prikazivanjem sada u rujnu. Lucy već opisuju kao novu zlatnu djevojku Hollywooda, a osobito se istakla po svom stilu koji je sve samo ne klasični stil glumica.

Lucy voli eksperimentirati s odjećom, tako će rado spajati nespojivo, a ne postoji nijedan njezin look na crvenom tepihu koji je bio klasičan. Često bira kreacije u boji, poput one zagasito ljubičaste haljine Rodarte na dodjeli Oscara. Tako je i nedavno privukla pažnju ‘custom made’ Miu Miu haljinom u Veneciji. Jednako voli eksperimentirati i s make-upom, tako da svaki njezin outfit popraćen je pravim umjetničkim beauty lookom.

Ova mlada glumica već je postala san svakog dizajnera, a kada vidite sve njezine lookove u nastavku, bit će vam jasno i zašto.

Foto: Getty Images, Instagram @lucyboynton1