Grand Palais na jedan se dan transformirao u prepoznatljive krovove Pariza. Tako to izgleda kada reviju ima veliki Chanel.

Virginie Viard, kreativna direktorica Chanela, nastavila je prenositi Karlovu viziju na piste. Ovo je njena prva samostalna pret-a-porter kolekcija za najluksuzniju modnu kuću, a predstavljena je na uistinu predivan način. No, je li itko očekivao išta manje od predivnog?

Modeli su šetali krovovima Pariza noseći kreacije za proljeće 2020. Među njima su bile i Kaia Gerber i Gigi Hadid, a kolekcija je u centar pažnje vratila šorceve od tvida i stil šezdesetih godina, kao i ‘bubble’ suknje. Brend se u svojoj novoj kolekciji više usmjerio mlađoj publici te obraćao bezbrižnoj mladoj Parižanki koja voli ‘easy’ gradski stil.

Virgine je kreirala Cruise i Haute Couture od kada je preuzela kolekcije Chanela i pod povećalom je, kako javnosti tako i modnih kritičara. No, ne možemo se oteti dojmu da kao da svi nježno i s ogromnom dozom poštovanja pišu kritike. Ako uzmemo u obzir da nije prošlo ni godinu dana od smrti Karla Lagerfelda, jasno je zašto nitko ne želi pregrubo taknuti u sveto Chanel carstvo.

Foto: Getty Images