Prije koji tjedan na kanalu HBO počela se emitirati serija “Slom” (eng. Undoing) koja je vratila dobar triler u naše živote.

Za sada je poznata samo prva sezona ove hvaljene i napete serije čija se posljednja epizoda očekuje upravo večeras. Serija prati Grace Fraser (Nicole Kidman), uspješnu terapeutkinju, njezina supruga (Hugh Grant) i njihova mladog sina. Preko noći otvara se ponor u njihovim naizgled savršenim životima; nasilna smrt te niz strašnih otkrića pri čemu se očekuje i večerašnji uzbudljiv rasplet, barem jednako dobar kao i napeta radnja pametno razlomljena u šest nastavaka. Tu je i hvaljeni glumački par Kidman – Grant koje gledamo nakon dugo vremena na malim ekranima. Nešto stariji, ali jednako talentirani osvježenje su i podsjetnik na staru gardu glumaca koje još uvijek volimo.

Obožavatelji serije “Slom” pitaju se kako bi sve skupa moglo završiti i hoće li biti druge sezone? HBO za sada još nije podijelio novosti, ali ono s čime mogu biti zadovoljni jest popularnost serije koja je dosegla čak 1.7. milijuna gledatelja u proteklih mjesec dana. Čini se kako bi moglo biti materijala za još jednu sezonu.

Inače serija “Slom” nastala je iz pera scenarista još jednog Tv hita “Big Little Lies”, Davida E. Kelleyja te redateljice Susanne Bier (“The Night Manager”), a svojevrsna je adaptacija romana iz 2014. “You Should Have Known”, autorice Jean Hanff Korelitz. Iako knjiga nema nastavak, sve oči su uprte u HBO i njihovu odluku hoće li ovoj napetoj triler priči dodijeliti neke nove zaplete. Do tada, čeka se večeras.

 

Foto: HBO press