Novi naslovi stižu svakoga dana, a ovoga mjeseca i neki koje smo dugo čekali. Evo što su streaming servisi Netflix, Disney+ i HBO Max pripremili za kolovoz!

Ljetnim se naslovima uvijek jako veselimo jer nekad je prevruće za bilo što drugo osim za uživanje u dobroj seriji ili filmu. Ovo su neki od naslova koji uskoro stižu, a znamo i kada.

Disney+

I Am Groot

I am Groot

Nestašni mališan Baby Groot uči kako odrastati među nevoljama među zvijezdama uz pomoć svojih prijatelja i obitelji u timu superheroja Čuvari galaksije. Prva epizoda stiže 10. kolovoza, a glas slatkom Grootu daje, očekivano, Vin Diesel!

She-Hulk: Attorney at Law

Marvelova serija prati Jennifer Walters dok se snalazi u kompliciranom životu odvjetnice koja je ujedno i zeleni supermoćni Hulk. Serija od devet epizoda pozdravlja mnoštvo MCU veterana, uključujući Marka Ruffala kao Hulka, Tima Rotha kao Emila Blonskog/Gnusobu i Benedicta Wonga kao, Wonga.

Star Wars: Andor

Star Wars - Andor

Serija “Andor” istražit će novu perspektivu iz galaksije Ratovi zvijezda, fokusirajući se na putovanje Cassiana Andora kako bi otkrio razliku koju može učiniti. Serija donosi priču o rastućoj pobuni protiv Carstva i kako su ljudi i planeti postali uključeni u nju. To je doba ispunjeno opasnostima, prijevarama i spletkama u kojem će Cassian krenuti putem koji će ga pretvoriti u heroja pobunjenika.

Europe From Above

Nova sezona odličnog dokumentarnog serijala koji vas poziva da krenete na putovanje Europom iz zraka kako biste otkrili stvari koje nije tako lako vidjeti “od dolje”. Tako možete doživjeti jedinstveno zračno putovanje preko Islanda, rijetke snimke hranjenja grbavih kitova,  dramatičnu stazu jelena u Dublinu i još mnogo, mnogo toga.

HBO Max

House of the Dragon

Daleko najočekivanija serija koja će se pojaviti na HBO Maxu u kolovozu je House of the Dragon. Prvi spinoff Igre prijestolja odvija se otprilike 200 godina ranije. Serija se temelji na djelima Georgea R.R. Martina, koji opisuje događaje koji su prethodili i pokrivali Ples zmajeva. Serija će se prvenstveno fokusirati na jednu obitelj: Targaryene. Očekuje se da će se serija čvrsto držati svog izvornog materijala, ali već je uvela male promjene koje bi je mogle učiniti boljom od Igre prijestolja. Ovi dodaci uključuju raznolikiju glumačku postavu, ublažavanje seksualnog sadržaja i golotinje. Čak i ako ste među onima koji istinski preziru finale Igre prijestolja, House of the Dragon vrijedi pogledati štreberima izmišljene povijesti i obožavateljima Targaryena. Stiže 21. kolovoza!

House of Ho

House of Ho

Nakon gledanja burne obiteljske drame između Targaryena, uputite se u drugu kuću: House of Ho. Reality serija usredotočena je na obitelj Ho, vijetnamsko-američki klan sa sjedištem u Houstonu. Iako nije pretjerano popularan u usporedbi s obitelji Kardashians, House of Ho donosi dramu koja je obitelji Kardashians nedostajala otkako su završili svoj prethodni show Keeping Up with the Kardashians. Emisija je pogled na probleme bogatih ljudi, koji su i manjina u SAD-u. Patrijarh i matrijarh obitelji su Binh i Hue, koji drže konzervativne vrijednosti prema kojima je njihovo najstarije dijete Judy razočaranje budući da je žena. Tu je i Washington koji vrijeme provodi pijući i kockajući, ali ga roditelji ipak hvale zbog toga što je muškoga roda. Bavi se ozbiljnim temama poput toksičnog maskuliniteta i alkoholizma, što je iznenađujuće za reality televiziju, pa ako volite ovaj format, svakako stavite na listu!

Netflix

Locke & Key

Stiže treća i posljednja sezona serije koja je pozitivno iznenadila ljubitelje fantasy žanra. Nakon što im je otac ubijen pod misterioznim okolnostima, troje braće i sestara Locke i njihova majka sele se u dom svojih predaka, Keyhouse, za koji otkrivaju da je pun čarobnih ključeva koji bi mogli biti povezani sa smrću njihova oca, mijenja njihove živote.

The Sandman

The Sandman

Ono što je House of the Dragon za HBO Max, je The Sandman za Netflix. Najnovija serija Neila Gaimana govori o Morpheusu, Gospodaru snova (Tom Sturridge), koji se oslobađa stoljetnog ljudskog zatočeništva i namjerava vratiti svoje mjesto vladara svijeta snova. To je fantazijski superjunački ep, koji je i jedan od najboljih i najvažnijih stripova svih vremena. Stiže 5. kolovoza na ovaj streaming servis.

Indian Matchmaking

Romantika, ali na indijski, odnosno indijsko-američki način, dobiva svoju drugu sezonu! Osim što ćete dobiti svoju dozu ljubavnih drama, upoznat ćete i kulturu o kojoj možda imamo i ponekih predrasuda.  Show prati Simu Taparia koja pomaže svojim klijentima u povezivanju (ukratko, žena je Tinder u ljudskom obliku). Iako vam se čini da ste ovakav tip emisije gledali stoput, ovo je ipak poseban zbog nasljeđa o kojem toliko malo znamo. Od nas ima odličnu ocjenu!

Look Both Ways 

Look Both Ways

Uoči njezine diplome, Natalien život se razdvaja u dvije paralelne stvarnosti: jednu u kojoj ona ostaje trudna i mora preživjeti majčinstvo u rodnom gradu u Teksasu, drugu u kojoj se seli u Los Angeles kako bi nastavila svoju karijeru. U ovoj zanimljivoj drami glumi Lili Reinhart, a kako je vrlo zanimljiva premisa, veselimo se vidjeti i izvedbu! Na streaming servis stiže 17. kolovoza.

Never Have I Ever

Hvaljena teen serija prikazuje kako je Devi Vishwakumar (Maitreyi Ramakrishnan) na vrhu svijeta – konačno ima dečka, koji je slučajno dečko njezinih snova, ultra popularni i ultra zgodni Paxton Hall -Yoshida (Darren Barnet). No iako živi svoj vlastiti san, novi trailer otkriva da stvari za Devi zapravo nisu baš jednostavne. Od izvršne producentice Mindy Kaling, Never Have I Ever prati Devi, pametnu i sarkastičnu odlikašicu koja pokušava prebroditi prepreke tinejdžerskog doba, pritiske prve generacije Amerikanaca i gubitak svoga oca. Uz urnebesnu sveobuhvatnu naraciju teniske zvijezde Johna McEnroea, Never Have I Ever uistinu je smiješan, a ponekad i nevjerojatno emotivan. Premijera treće sezone je 12. kolovoza.

Me Time

Me time

Mark Wahlberg, Regina Hall i Kevin Hart glume u ovoj komediji o tati koji ostaje konačno sam kod kuće ima vikend pun uzbuđenja kada mu se pridruži stari prijatelj. Ponovno se povezuju i – dođe do toga da im se promijeni život, bez puno spojlanja. Film stiže 26. kolovoza i jako mu se veselimo!