Nakon velikog uspjeha posljednjeg filma “Dream Scenario”, redatelj Kristoffer Borgli ponovno surađuje s kućom A24 i izgleda da je uspio privući dvije najveće zvijezde Hollywooda za svoj sljedeći film “The Drama”. Izvori bliski Deadlineu otkrivaju da su Zendaya i Robert Pattinson u ranim pregovorima za glavne uloge u ovom nadolazećem projektu.

Borgli će režirati film prema vlastitom scenariju, dok će produkciju voditi Ari Aster, Lars Knudsen i Tyler Campellone pod njihovom produkcijskom kućom Square Peg. Detalji o projektu još su uvijek tajni, no glasine sugeriraju da se radi o ljubavnoj priči koja doživljava neočekivani preokret neposredno prije velikog dana para.

Ova suradnja između Square Pega i A24 dodatno učvršćuje njihov uspješan niz, nakon filmova kao što su “Hereditary”, “Midsommar” i “Dream Scenario”, te nadolazećih filmova “Death of a Unicorn” s Paulom Ruddom i Jennom Ortegom, i “Eddington” s Joaquinom Phoenixom, Pedrom Pascalom i Emmom Stone.

Nakon uspjeha “Dream Scenario” prošle jeseni, A24 je izrazio veliku želju za ponovnom suradnjom s Borglijem, ali projekt je dobio pravi zamah tek nakon što je Zendaya pokazala interes za glavnu ulogu. Pattinson se pridružio nešto kasnije, a iako su ugovori još uvijek u fazi pregovora, ovaj projekt je sada postao glavni prioritet studija.

Foto: Profimedia.hr

Zendaya već ionako ima vrlo uspješnu godinu – počevši s filmom “Dune: Part Two” koji je na svjetskim kinoblagajnama zaradio više od 700 milijuna dolara. Nakon toga, pojavila se u drami “Challengers” u produkciji Amazon MGM Studios, gdje je glumila uz Mikea Faista i Josha O’Connora u filmu koji je dobio izvrsne kritike te zaradio 94 milijuna dolara na svjetskim blagajnama, uključujući i 50 milijuna dolara u domaćem prometu.

Osim toga, očekuje se da će Zendaya ponovno preuzeti svoju Emmyjem nagrađivanu ulogu u HBO seriji “Euphoria” čije snimanje počinje početkom 2025. godine. 

Što se tiče Pattinsona, zvijezda filma “The Batman” sljedeći put će se pojaviti u filmu Bong Joon Hoa “Mickey 17”, a uskoro će raditi i na produkciji filma Lynne Ramsay “Die, My Love”.

Foto: Profimedia.hr