Doniella Davy je make-up umjetnica zaslužna za upečatljive beauty lookove koje smo kroz sada već gotovo dvije sezone imali prilike vidjeti u seriji Euphoria, a sada je sve mnogobrojne obožavatelje iznenadila s objavom da ovoga proljeća lansira i vlastitu make-up liniju

Na svojoj instagram stranici vizažistica je podijelila uzbudljivu vijest da je tijekom protekle dvije godine, što znači i za vrijeme snimanja druge sezone Euphorije, u tajnosti stvarala svoju liniju šminke iz snova pod nazivom Half Magic. „Nešto čudno i predivno se kuha. Slijedite svoju kreativnost i pretvorite se u samo jednu od brojnih verzija sebe“ zasad stoji na službenom webu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Doniella Davy (@donni.davy)

Ogroman utjecaj

Doniella Davy se proslavila euforičnom beauty filozofijom kreiranja lookova prema svakom liku i u suradnji s glumcima, a sve s dozom otvorenosti i probijanja već ustaljenih make-up granica. Tako su na glavnu beauty pozornicu primjerice stigli kristalići za lice, neobične boje ili bijeli eyeliner. Svaka njena kreacija za popularnu seriju se čeka s nestrpljenjem i zatim secira do detalja i zato jedva čekamo vidjeti što je spremila za svoju liniju. S obzirom na svojevrsnu beauty revoluciju koju je pokrenula s ostatatkom tima na Euphoriji, vjerujemo da će ovu vijest i prve proizvode mnogi (do)čekati s oduševljenjem.

 

Foto: Instagram