Klasična crna linija zauvijek će biti in, ali njezina suprotnost sve nam se više sviđa. Bijeli tuš na očima sve češće vidimo kao dominantan dio make-upa, kako na modnim revijama, tako i na crvenom tepihu, ali i na ekranima

bijeli tuš za oči

Statement linija

Pogled uokviren linijom tuša već je dugo siguran izbor za sve koji žele ostaviti dojam. Mnogima je postao prepoznatljiv element osobnog make-upa pa tako primjerice teško možemo zamisliti Adele bez njene savršeno iscrtane i mačkaste linije crnog tuša. Sada, ipak, tu liniju sve češće možemo vidjeti u kristalno bijeloj boji koja osvježava i osvjetljava lice. Bijela boja tuša za oči tako je nedavno dobila svoj veliki trenutak na Dior couture reviji, gdje je strateški pozicionirana ispod oka, stvarajući tako konceptualni izgled.

bijeli tuš za oči
Dior Haute Couture SS/2022

Bijela linija izgleda posebno dojmljivo kada se spoji sa besprijekornim tenom bez maskare, ali za izgled koji je primjereniji svakodnevnim obavezama, tu je uvijek i klasično izvučena linija na kapku. Jednu takvu uz dodatak nezaobilaznih kristalića imali smo nedavno prilike vidjeti u seriji Euphoria (a gdje drugdje?), koja nastavlja sa svojim ogromnim utjecajem u beauty svijetu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Doniella Davy (@donni.davy)

Maštovite opcije

Linija tuša može biti jednostavna pa pratiti liniju kapka ili pak biti grafički pozicionirana oko oka. Obje varijante izgledaju odlično, a koliko ćemo biti kreativni ovisi o svakome od nas. Evo nekoliko inspirativnih lookova u kojima je zvijezda bijeli eyeliner!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kensington (@kensnation)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by india (@indiarose_makeup)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Korana Marovic (@korana_marovic)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CLAUDIU BURCĂ (@claudiu.burca)

Foto: Tristan Fewings/ Kristy Sparow/ Getty Images / Instagram