Ovoga je tjedna u Londonu održana BRIT Awards dodjela glazbenih nagrada, a osim što je ovom prilikom osvojila nekoliko kipića, Adele je definitivno osvojila i – crveni tepih

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jamie Mizrahi (@sweetbabyjamie)

Tri looka, tri nagrade

Adele je na ovoj dodjeli, na kojoj je sudjelovala nakon čak 6 godina, osvojila nagradu za izvođača, najbolji album i pjesmu godine, a sve izgledajući kao milijun dolara. Pojavila se u tri glamurozna izdanja, a sva tri imala su off-the-shoulder moment koji joj izvrsno stoji. Baš kao i uvijek, make-up je bio besprijekoran, a licem je dominirala prepoznatljiva crna linija tuša koja je za ovu priliku bila produžena na unutarnjem dijelu oka, čineći je tako još zavodljivijom.

adele

Crveni tepih

Prije same ceremonije, Adele je prošetala crvenim tepihom u predivnoj crnoj Armani Privé haljini sa šljokastim i točkastim dugim tilom. Baršunasti materijal i savršeni kroj osigurali su da izgleda kao prava globalna zvijezda kakva i jest.

adele

adele

Pozornica

Da je zaslužila osvojiti nagradu znamo svi, a to je još jednom dokazala svojim glazbenim nastupom. Na pozornici je otpjevala hit s novog albuma pod nazivom I Drink Wine pritom noseći blještavu Valentino Haute Couture haljinu zelenkaste boje s puf rukavima.

adele

Nakon dodjele

Adele je nagradu primila u mini haljini dizajnerice Marianne Senchine i večer nastavila u njoj. Možda nekima pomalo neočekivan modni izbor kada je u pitanju ova britanska pjevačica, ali još jedan koji joj odlično stoji.

adele

Foto: Gareth Cattermole/ Kate Green/Getty Images / Instagram