U lipnju 2021. stiže novi film o Batmanu, jednostavno nazvan The Batman. Službeno je potvrđeno kako je ulogu dobio Robert Pattinson, a mišljenja su podijeljena.

Nakon najpoznatije uloge vampira, Robert Pattinsona gledati ćemo u ulozi novog Batmana, točnije Bruce Waynea. Nakon loših kritika koje su otišle na račun Bena Afflecka, sada je stigao red na hollywoodskog it dečka – Pattinsona.

Naravno, mišljenja o ovome itekako su podijeljena, što dokazuju i brojni memeovi koji su se pojavili na društvenim mrežama. Jedan od najboljih je onaj sa scenom iz Twilighta u kojoj Edward govori Belli da kaže na glas da je on vampir, no Bella izgovara ‘Znam tko si – Batman’.

Pattinson je proveo neko vrijeme ‘off’ masovnih projekata i publike, u Cannesu se pojavio predstavljajući svoj film Svjetionik koji je dobio jako dobre kritike. Osim njega, u međuvremenu je snimio i erotski sci-fi film s poznatom francuskom redateljicom Claire Denis. Sada se vraća na velike ekrane s itekako popularnim naslovom, a vjerujemo da će još detalja biti otkriveno putem.

Foto: Getty Images, Instagram