Sezona kupanja je u punom jeku, a to znači da se ne skidamo iz praktičnih haljinica za plažu koje su ujedno i jako udobne. Međutim, od spomenutih modela tražimo i stylish notu, a kako bismo vam olakšali potragu – zavirili smo u ponudu nekoliko brendova!

Tunike su jedan od omiljenih odabira kad govorimo o stylinzima za plažu. Naime, uglavnom su dizajnom nešto šire, ali mogu pratiti i liniju tijela, no ono što se nama sviđa su detalji. Rupičasti materijali ili pak čipkasti ukrasi, razne perlice ili resice, samo su djelić onoga što tunike za plažu čini još boljima. Što se tiče ostaka detalja, klasična torba za plažu, japanke ili natikače bit će dovoljni da zaokružite cijeli look.

Ipak, želite li na plaži izgledati još bolje, birajte duže, senzualne modele haljina koje su kao stvorene za odlaske u popularne beach barove. Možete se dodatno poigrati statement nakitom te detalje prilagoditi boji i kroju haljine. Primjerice, višebojne modele upotpunite jednostavnim detaljima, dok kod onih jednobojnih vrijedi suprotno.

U svakom slučaju, stylish modela ne nedostaje, a u nastavku izdvajamo neke od aktualnih favorita!

Reserved (22,99 eura)
Resereved (29,99 eura)
Reserved (27,99 eura)
Missoni Mare (750 eura)
Anna Kosturova (240 eura)
H&M (49,99 eura)
H&M (49,99 eura)
H&M (29,99 eura)
Reserved (22,99 eura)
Reserved (22,99 eura)
Bananhot (189 eura)

Foto: Instagram/@corryntimm, Mytheresa, Reserved, H&M