Iako su popusti u punom jeku, mi ipak volimo zaviriti u ponudu domaćih brendova jer nas ista nerijetko oduševi. Naime, ovaj put riječ je o brendu Passion Palma, iza kojeg se krije Paulina Pilić, a koji je prepoznatljiv po tome što nudi jednostavne i posebne komade načinjene od prirodnih materijala. Budući da je ljeto, sada je u fokusu – lan.

Prozračne haljine otvorenih leđa i udobni setovi – sve su što nam treba kada je riječ o ljetnoj garderobi. Upravo takve komade ima Passion Palma, a osim što su estetični i lako prilagodljivi svakom stilu, naglasak je na održivosti, što je dodatan plus i motivacija za kupnju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @passionpalma

Naime, za oko su nam zapele preslatke lanene košulje koje možete nositi s jednakim donjim dijelom, ali i kombinirati s komadima koje već imate u ormaru. Primjerice, kratke traper hlače ili slip suknje, lepršavi palazzo modeli… samo su neke od opcija koje će savršeno izgledati u kombinaciji s bluzama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @passionpalma

Osim bluza, odnosno setova, svojoj kolekciji želimo pridružiti i haljine. Bijeli model na jedno rame s efektnom mašnom savršen je odabir za sve posebne prigode, a isto tako, može se nositi i u ležernijim kombinacijama. Osim spomenute haljine, jednako nam se sviđa i varijanta u maslinasto zelenoj boji s otvorenim leđima koju je također lako prilagoditi različitim prigodama ključnim modnim detaljima.

Što se tiče kolorita, paleta objedinjuje nježne neutralne tonove i pastelne nijanse koje izgledaju tako dobro u kombinaciji s preplanulom kožu i otvaraju prostor za kombiniranje statement detalja!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @passionpalma

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @passionpalma

Foto: Instagram