Na nedavnoj reviji, Jacquemus, jedan od najpopularnijih modnih dizajnera mlađe generacije, predstavio je nove modele torba koje su očekivano preko noći postale veliki hit. Naime, dizajner je najveću slavu i stekao zahvaljujući torbama, stoga ne čudi da je i dalje riječ o vodećim komadima brenda koji privlače i zadržavaju publiku.

Riječ je o Les Ronds Carrés modelima koji su karakteristični po tome što su upotpunjeni s detaljima kugle i kocke na rubovima. Kad i vizualizirate ovo što smo napisali, vidjet ćete da je riječ o efektnim ukrasima koji svaki model čini nešto drukčijim, a što se tiče konkretnog dizajna torba, u ponudi su klasične manje varijante za nošenje na remenu, ali i “pismo” modeli nešto glomaznijih dimenzija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)


Svaki od modela neodoljivo nas asocira na francusku rivijeru, uživanje u koktelima i kombinacije koje odišu old money estetikom – ali s pomakom. Primjerice, odaberete li neki od Les Ronds Carrés modela u vibrantnoj nijansi (mi glasamo za zeleni) i kombinirate ga s laganim lanenim setom te decentnim zlatnim nakitom, zablistat ćete u divnoj minimalističkoj kombinaciji koja će ipak privlačiti sve poglede zbog posebnih detalja. Isto tako, volite li više eklektičan stil, spoj različitih tekstura i krojeva, ovi modeli također će savršeno zaokružiti priču.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Cijene se kreću od 700 eura naviše, ovisno o modelu i veličini, a kao što smo naveli, u ponudi je širok izbor boja. Stoga, volite li zanimljive dizajnerske ulove – ova kolekcija zasigurno će vam privući pozornost!

Foto: Jacquemus