Polène je brend o kojem smo već puno puta pisali i za koji ste sigurno čuli, a sve zahvaljujući elegantnim i klasičnim torbama koje su ujedno i vrlo kvalitetne. Međutim, ovaj put, s fokusom na ljetnu estetiku, pozornost nam je privukao limitirani model od rafije – “Paï”.

Toba odskače od uobičajene Polène estetike i na prvi pogled ne bismo rekli da dolazi s ovim francuskim potpisom, ali to u konačnici nije niti bitno jer je model zbilja poseban. Što se tiče izrade, radi se o kombinaciji kože i rafije, a dizajn je u najmanju ruku neobičan jer izgleda kao da je netko “privezao” rafiju. No upravo je to ono što ovu torbu izdvaja od ostalih.

Kad govorimo o kombiniranju, nema ljetnog outfita na koji ovaj model neće dobro pristajati, no moramo li birati jedan, glasamo za ležernu, minimalističku estetiku u kojoj dominiraju neutralne boje. Primjerice, popularni setovi odlična su dnevna opcija koju će ova torba savršeno zaokružiti, a kod večernjih varijanti, klasične haljine uz tijelo ili slip modeli – naši su favoriti.

Torba stoji 590 eura, a kupiti je možete online!

Foto: Polène