Uvijek volimo tražiti i istraživati nova zanimljiva mjesta koja bismo mogli posjetiti – bilo da se radi o nekoj destinaciji, bistrou sa zanimljivim jelovnikom, beach baru ili jednostavno mjestu koje nudi slatku atmosferu, mir i kavu.

Kad smo kod ovog potonjeg, nedavno smo pronašli skriveni kutak koji je postao naša omiljena destinacija u malom karlovačkom kvartu. Već smo istaknuli zašto je Karlovac idealno odredište za bijeg iz zagrebačke vreve, a sada dodajemo još jedan razlog – Caffe bar Mars.

Smješten u mirnom dvorištu kvarta Borlin, Mars je raj za ljubitelje ljetnih vrtova i uživanja na otvorenom. Bez obzira jeste li u potrazi za jutarnjom kavom, popodnevnim druženjem s prijateljima ili večernjim koktelima poput Mojita, Sex on the Beach ili Blue Lagune, ovdje ćete pronaći savršeno mjesto za opuštanje.

No, Mars nije samo mjesto za uživanje u ukusnim napicima i ugodnoj atmosferi. Vikendom se ovdje često održavaju žive svirke, što ga čini poželjnim odredištem za ljubitelje glazbe.

Također, nedjeljom su tu posebno osmišljene radionice za djecu, pružajući mališanima kreativne i edukativne sadržaje. Ono što nam se također sviđa je i pet-friendly politika koju Mars njeguje, čineći ga odličnim mjestom za vlasnike pasa.

Beer Garden na Marsu nalazi se na adresi Borlin gaj 1, otvoren je svaki dan od 8 do 23 sata, dok subotom radno vrijeme seže do ponoći.

Foto: Facebook/ @Caffe bar Mars & Beer Garden na Marsu