Napokon je stiglo vrijeme koje svi obožavamo – vrijeme uživanja u suncu, toplim danima, koktelima i prirodi. Naši omiljeni kafići već su otvorili svoje ljetne terase, pružajući savršeno mjesto za opuštanje u svakom slobodnom trenutku.

Ipak, osim gradskih terasa, mnogi od nas uživaju u istraživanju okolice Zagreba, tražeći savršene destinacije za vikend-izlete. U tom duhu, vijest koja nas je posebno razveselila jest ponovno otvaranje terase na gradskom kupalištu u Ozlju.

Već nekoliko godina, ususret ljetu, na rijeci Kupi otvara se ova gastro oaza koju mnogi odmilja nazivaju “dnevnim boravkom”. Kako sami domaćini na službenoj stranici objašnjavaju, “dnevni boravak u kućanstvu je glavna prostorija – mjesto zabave, smijeha, toplih obiteljskih i prijateljskih trenutaka”. Sada zamislite koliko se lijepih trenutaka i uspomena stvori u ovoj prirodnoj oazi uz rijeku.

Ove godine, ugostiteljski objekt “Snackhouse Oz” će na divnoj lokaciji podno Starog grada Ozlja pripremati gostima različita street food jela. U njihovoj ponudi nalaze se tunaholic burger, rocket i beef burger, razne vrste tortilja i krumpirića s umacima, ljetne crunchy salate, nekoliko deserata te bogat izbor craft piva i koktela.

Dnevni boravak na Gradskom kupalištu Ozalj nudi i dodatne aktivnosti – moguće je iznajmiti kajak, organizirati izlete do kupskih otoka te sudjelovati u brojnim kulturnim i zabavnim programima kao što su radionice, izložbe i koncerti.

Radno vrijeme dnevnog boravka je petkom od 16:00 do 22:00 te vikendom od 10:00 do 22:00. Ako tražite savršenu ideju za uživanje u prirodi, ukusnoj hrani i miru, možda ne bi bilo loše da se zaputite putem Ozlja.

 

Foto: Facebook Snackhouse Oz, Dnevni boravak na rijeci