Brioche con gelato poznata je talijanska slastica koja svoje korijene vuče sa Sicilije, a od svoje pojave do danas uspjela je obići svijet i zaluditi mnoge nacije. Pojavila se i kod nas i u njoj smo već u nekoliko navrata imali mogućnost uživati. Nova prilika opet je tu; poznata zagrebačka slastičarna Le Kolač ovih dana priprema svoj brioche con gelato na Pizza festivalu u Zagrebu, i to na oduševljenje brojnih posjetitelja!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Le Kolač (@le_kolac)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Le Kolač (@le_kolac)

Brioche con gelato idealna je ljetna slastica i ujedno još jedna varijacija na temu sladolednih kreacija. Naš Le Kolač odlučio ju je interpretirati na svoj način i ponuditi posjetiteljima Pizza festivala koji je jučer otvorio svoja vrata na Trgu Franje Tuđmana u Zagrebu. Robert Hromalić iz Le Kolača tako je zaslužan za slatki dio ovog festivala, za koji je osmislio nešto što će nas fino rashladiti. U tostiranom brioche pecivu krije se leden i sočan Le Kolač sladoled, a na vama je da ovaj sladoledni sendvič personalizirate do kraja i po svom ukusu, s dodacima po želji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Le Kolač (@le_kolac)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Le Kolač (@le_kolac)

Posjetitelji koji su već jučer pohrlili na Pizza festival, jer budimo realni tko bi mu odolio, isprobali su i slatki dio programa i već iznose hvalospjeve o brioche con gelato u izvedbi Le Kolača. Ne preostaje nam ništa drugo no zaputiti se u smjeru festivala i nakon komada pizze uživati u ovoj slatkoj kreaciji.

Foto: Thinkstock, Le Kolač