Brioche con gelato poznata je talijanska slastica koja svoje korijene vuče sa Sicilije, a od svoje pojave do danas uspjela je obići svijet i zaluditi mnoge nacije. Pojavila se i kod nas i u njoj smo već u nekoliko navrata imali mogućnost uživati. Nova prilika opet je tu; poznata zagrebačka slastičarna Le Kolač ovih dana priprema svoj brioche con gelato na Pizza festivalu u Zagrebu, i to na oduševljenje brojnih posjetitelja!
View this post on Instagram
View this post on Instagram
Brioche con gelato idealna je ljetna slastica i ujedno još jedna varijacija na temu sladolednih kreacija. Naš Le Kolač odlučio ju je interpretirati na svoj način i ponuditi posjetiteljima Pizza festivala koji je jučer otvorio svoja vrata na Trgu Franje Tuđmana u Zagrebu. Robert Hromalić iz Le Kolača tako je zaslužan za slatki dio ovog festivala, za koji je osmislio nešto što će nas fino rashladiti. U tostiranom brioche pecivu krije se leden i sočan Le Kolač sladoled, a na vama je da ovaj sladoledni sendvič personalizirate do kraja i po svom ukusu, s dodacima po želji.
View this post on Instagram
View this post on Instagram
Posjetitelji koji su već jučer pohrlili na Pizza festival, jer budimo realni tko bi mu odolio, isprobali su i slatki dio programa i već iznose hvalospjeve o brioche con gelato u izvedbi Le Kolača. Ne preostaje nam ništa drugo no zaputiti se u smjeru festivala i nakon komada pizze uživati u ovoj slatkoj kreaciji.
Foto: Thinkstock, Le Kolač