Povodom obilježavanja Tjedna sladoleda, slastičarnica Orijent uvela je dva nova okusa koji su vrlo brzo pokupili pohvale slatkoljubaca. A među njima smo i mi!

Orijentovi novi ljetni hitovi, koje su kreirale Šeherezada Sučević i Ildeza Tahiri Martelanc, okusom i izgledom nastavljaju tradiciju originalnosti, maštovitosti i okusa jedne od najdugovječnijih zagrebačkih slastičarnica. 

Sladoled Bellini 

Retro koktel od pjenušca i breskvi na glasu kao jedan od deset najpopularnijih koktela svih vremena. S obzirom da su ovih dana ljudi željni bezbrižnosti, osmislili smo sladoled koji prati sezonu breskvi, a Bellini je taj koji će ovom sladoledu ‘’za odrasle’’ dati notu bezbrižnosti. Žele od pjenušca u sladoledu će vas podsjećati na mjehuriće, dati notu razigranosti i probuditi veselje.

Sladoled Santa Lu-chia

U Santa Lu-chia sladoledu otkrit ćete sorbet koji savršeno odaje dojam kao da ste zagrizli u sočnu lubenicu, a chia sjemenke sladoledu daju teksturu, pridodaju zanimljivom izgledu sladoleda i korisne su za zdravlje.

Novi okusi sladoleda moći će se probati u Orijent slastičarnici u Maksimirskoj 34, te na novoj lokaciji u Petrinjskoj 2. 

Fotografija: Alex Jones, PR