Sunce i visoke temperature najbolji su pokazatelji da je ljeto pred vratima, a omiljeni način za rashladiti je – sladoled! Ovoga vikenda osvježenje tražimo u jednoj poznatoj zagrebačkoj slastičarnici koja je pripremila novu ponudu ove omiljene ljetne slastice

Tradicija i inovacija

Na brojnim domaćim lokacijama moguće je utažiti želju za slatkim, a među njima se ističe jedna slastičarnica čija tradicija pravljenja slastica već nekoliko desetljeća mami građane metropole, ali i brojne turiste. Riječ je o slastičarnici Orijent koja već 86 godina krije posebnu recepturu izrade jednih od najboljih sladoleda u gradu. Slastičarnica Orijent i ove je godine bogatu ponudu klasičnih sladoleda, poput onih od čokolade, vanilije, lješnjaka ili jagode, nadopunila novim neobičnim premium okusima koji dolaze u obliku lagane kremaste teksture.

Neobični okusi

Novi okusi započinju s 9. simfonijom, sladoledom s crvenim i crnim ribizom, čokoladom od naranče i graham keksima, a tu je i Pistachio Gentleman koji spaja okus pistacija, naranče i borovnice. Nadalje, Orijent u novoj ponudi ima sladoled Red Velvet, napravljen od mlade cikle s dodatkom nezaobilazne čokolade i kardamona te Coffee Toffee okus koji sladokuscima pruža užitak u okusima kave, čokolade i slanog karamela.

Kao omiljeni među brojnim kupcima izdvaja se osvježavajući Fred&Ginger sladoled, napravljen od kandirane naranče i pikantnog đumbira, a taj i sve druge neočekivane i fine okuse sladolede iz Orijenta već ovoga vikenda možete isprobati na adresi Maksimirska 34 ili Petrinjska 2!

 

Foto: Luka Cerovina