Nakon pandemije, velik broj radnih mjesta, klasične urede zamijenio je onim kućnim. Ako ste i vi jedni od onih koji svoj posao u cijelosti ili dijelom obavljaju na taj način, onda znate koliko je bitno imati mali kutak za rad sa svim potrebnim detaljima.

Zara Home je adresa na koju uvijek volimo zaviriti kada smo u potrazi za estetičnim detaljima za dom. Kao što pretpostavljate, ovog puta za oko nam je zapela sekcija namijenjena uređenju kućnog radnog prostora, a ponuda je i više nego sjajna. Naime, stvaranje funkcionalnog i udobnog home officea ključno je za produktivnosti i zahtjeva više od samog stola i stolice. Složit ćete se s nama kako su potrebni i detalji koji čine prostor funkcionalnim, udobnim i inspirativnim.

Također, učinkovita organizacija prostora ključna je za održavanje fokusa. Police, ladice, organizatori dokumenata ili bilo što sličnog tipa što je potrebno za obavljanje vašeg posla, pomaže u postizanju bolje produktivnosti. Isto tako, dekoracija možda nije presudna, ali je puno ljepše raditi u oku ugodnom okruženju.

Kao što smo spomenuli, Zara Home ima doista divne detalje, a kao prvi bez kojeg niti jedan home office nije potpun je stol. Trenutno možete kupiti minimalističku inačicu od drva i metala, a ako je to moguće, predlažemo da ga pozicionirate blizu izvora svjetlosti. Osim stola, bitan je i odabir adekvatne stolice, a u tom slučaju najviše pažnje obraćajte na kvalitetu, odnosno elemente poput adekvatne potpore za leđa i slično.

Stol (429 eura)
Lampa (69,99 eura)
Stalak za papire (119 eura)

Jako nam se sviđaju i Zara Home organizatori i detalji za pohranu papira, kao i police koje su u istom stilu kao i stol – jednostavne i praktične.  U ponudi se mogu pronaći još i lampe, bilježnice, odnosno planeri, magnetne ploče, a zanima li vas cjelokupni asortiman – detalje potražite na službenoj stranici!

Magnetna ploča (99,99 eura)
Stalak (129 eura)
Police (69,99 eura)
Držač za papire (48,99 eura)
Bilježnica (34,99 eura)

Foto: Zara Home, Unsplash