Proljeće je period godine tijekom kojeg dobijemo poriv nešto promijeniti ili u ovom slučaju – preurediti. Naime, kad je riječ o interijeru, s vremena na vrijeme nije loše u prostor uvrstiti neke nove elemente, a u tom slučaju, povoljni detalji nameću se kao odabir koji će napraviti razliku.

Ono što će svakom interijeru u tren oka podariti dašak svježine jest cvijeće. Iako uvijek glasamo za prave cvjetove, umjetne varijante katkad su jednostavno praktičnija opcija. Srećom, danas se može pronaći umjetno cvijeće zavidne kvalitete koje savršeno ”radi” posao, stoga želite li svoj interijer učiniti romantičnom proljetnom oazom, riječ je o opciji koja bi vam se mogla svidjeti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Westwing España (@westwing_es)

Nadalje, osim cvijeća, vaze su također detalj s kojim je teško pogriješiti, a možete ih koristiti, logično, za cvijeće, ali i kao samostalnu dekoraciju. Danas se u ponudi popularnih brendova može pronaći velik broj zanimljivo dizajniranih vaza koje djeluju poprilično skupo i vašem prostoru daju notu luksuza i sofisticiranosti. Mi glasamo za one u neutralnim bojama, ali otvoreni smo i za varijante u vibrantnim tonovima koji evociraju mediteransku estetiku.

Još neki detalji koje volimo dolaze u vidu dekorativnih svijeća, efektnih pladnjeva, rustikalnih košara, figura i slično, pa kako bismo vam olakšali shopping i mini proljetno osvježenje doma, u nastavku smo izdvojili nekoliko lijepih ukrasa, za koje ne sumnjamo da će vas osvojiti na prvu!

H&M Home stalak (29,99 eura)
Jysk umjetno cvijeće (1 komad = 5 eura)
Reserved Home vaza (1 komad = 12,99 eura)
Zara Home vaza (79,99 eura)
H&M Home vaza (1 komad = 6,99 eura)
Zara Home košara (89,99 eura)
Jysk umjetno cvijeće (1 komad = 11 eura)
Reserved Home vaza (19,99 eura)
Jysk umjetno cvijeće (1 komad = 15 eura)
Zara Home ukrasna boca (8,99 eura)
Mango Home svijećnjak (12,99 eura)

Foto: Instagram, Pexels, Unsplash, Jysk, Zara Home, H&M Home, Reserved Home, Mango Home