Bailey Sarian oduševljava pratitelje videozapisima u kojima na vrlo zanimljiv način prepričava poznate i kontroverzne zločine, dok se pritom – šminka

Jedan od najpopularnijih trendova na YouTubeu postao je poznat kao “Get Ready With Me”, odnosno GRWM. Postoji preko dva milijuna zapisa koji su više ili manje simpatični za pogledati kako se netko sprema i o čemu čavrlja, koju glazbu sluša. Kylie Jenner je čak objavila i vlastitu verziju, kada su ona i Kendall postajale progresivno opijenije Kendallinom tekilom dok su stavljale na sebe Kylie Cosmetics.

No prava pobjednica ovog trenda nije neka popularna filmska ili glazbena zvijezda, već vlogerka Bailey Sarian. Jednom je samo odlučila pitati svoju tadašnju malu vojsku sljedbenika hoće li ili neće uživati ​​gledajući je kako priča o raznim misterijima zločina dok se šminka. Nakon što je dobila snažno “da” od velike većine, objavila je svoj prvi video Murder, Mystery & Makeup, koji se fokusirao na objavljen slučaj ubojstva Chrisa Wattsa, koji je kasnije postao tema Netflixovih dokumentaraca. Prema Allureu, video je u samo 24 sata prikupio preko 100.000 pregleda, a sada ima skoro deset milijuna pregleda.

Svoje videe objavljuje ponedjeljkom, a ako želite odgovor na pitanje zašto promatrati nekoga kako se uređuje dok priča o jezivim ubojstvima, jednostavno joj dajte priliku. Uvjerljiva, vrckava, šarmantna i  duhovita 32-godišnjakinja jednostavno će vas prikovati za ekran i pravo je osvježenje u moru makeup tutorijala.  

To potvrđuje i preko pet i pol milijuna pretplatnika na YouTube kanalu (među kojima smo i mi), a njezin najpopularniji video “Jeffrey Dahmer. Inside His Messed Up Mind & How He Almost Got Away”, ima više od 16 milijuna pregleda. Pogledajte ga i pokušajte ne kliknuti “play” na sljedeći.

Foto: Vivian Killilea/Getty Images Entertainment via Getty Images