Kada bismo morali birati dizajnersku suradnju za koju nam se čini da je ove godine izazvala najviše pozornosti u svijetu medija i među kupcima, to bi (uz Gucci i adidas!) bila ona dva kulerska modna brenda, Marnija i Veje. Veja tenisice nastale u suradnji s modnom kućom Marni privukle su mnogo pozornosti proljetos kada su predstavljene, a sada dva brenda nastavljaju dalje, s još jednom capsule kolekcijom nastalom u zajedničkom kreativnom laboratoriju. 

Tenisice koje su ovih dana ekskluzivno lansirane na marni.com i veja-store.com dizajnom se oslanjaju na prethodno predstavljene modele, otkačene i zaigrane, u stilu u kojem to definitivno nismo navikli od Veje, no čini se da su dobro prošli kod publike. Tenisice koje djeluju kao da su netom pošarane i da se netko jako dobro zabavljao kreirajući svoje remek-djelo sada dolaze u crno-bijeloj varijanti (V-10 i V-15), kao i u šarenoj interpretaciji (V-10) u znaku lila tonova.

Kao što smo vam pisali ovdje, na raskrižju obrtništva i industrijskog rada, svaki par je sastavljen ručno, pri čemu se desna cipela razlikuje od lijeve kako bi se dodatno istaknuo osjećaj originalnosti koji naglašava dizajn. Niski model prodaje se za 225 eura, a visoki za 270 eura i u prodaji će biti do isteka (ograničenih) zaliha.

Posjetite Veja webshop i istražite nove Marni x Veja tenisice još bolje.

Foto: Veja