Bijele Veja tenisice, taj modni dragulj iz Francuske svijetu je ovih dana predstavio prve fotografije nove modne suradnje koja je daleko odjeknula među modnim zaljubljenicima.

Posljednjih nekoliko mjeseci priča se o suradnji francuskog eko brenda Veja s modnim igračem luksuznog tržišta, talijanskim brendom Marni. Njihov je spoj izazvao mnogo interesa u modnom svijetu, a nedavno su lansirane i prve fotografije limitirane kolekcije jedinstvenih tenisica. Neki su oduševljeni, a neki su ostali s upitnikom iznad glave, no jedno je sigurno, samo dovoljno hrabri brendovi usude se lansirati ovakvu tenisicu.

veja x marni

veja x marni

Veja i Marni suradnjom su se vratili pomalo nostalgičnom dizajnu inspirirani DYI metodama. Predanost ekološki prihvatljivim proizvodnim metodama i društveno odgovornim poslovnim praksama Veja brenda susreću se s neortodoksnim pristupom i slobodoumnim dizajnom kuće Marni. Rezultat je interpretacija slavnog Veja V-10 modela te nedavno predstavljenog V-15 modela s visokim rubom. S potpisom Marni tenisice nose koloristični, „pošarani“ motiv. Na raskrižju obrtništva i industrijskog rada, svaki par je sastavljen ručno, pri čemu se desna cipela razlikuje od lijeve kako bi se dodatno istaknuo osjećaj originalnosti koji naglašava dizajn. Tenisice dolaze u vrlo limitiranom broju i dostupne su za prednarudžbu putem web stranice. Njihova cijena je 225 eura za niski model te 270 eura za visoki.

veja x marni

veja x marni

Foto: www.veja-store.com