U toplijim jesenskim danima, posebno kad nema kiše, mnogi vole umjesto čizama obući tenisice koje su udobne i prilagođene promjenjivim vremenskim uvjetima. Tenisice već dugo nisu samo sportska odjeća, one su pogodne i za gradske avanture i modno izražavanje.

Jedna od popularnih opcija za jesen su tenisice s visokim gležnjevima koje pružaju dodatnu toplinu i podršku. Osim toga, jesenske tenisice često imaju otporne materijale poput kože ili vodootpornih tkanina kako bi se zaštitili od kiše i vlage. Boje koje su popularne u jesenskim kolekcijama uključuju zemljane tonove poput smeđe, maslinaste i tamnoplave, koje se lako kombiniraju s jesenskom odjećom. Također, minimalističke crne odličan su odabir za ovu sezonu.

Naravno, stil tenisica ovisi o osobnom ukusu i preferencijama, pa se možete odlučiti i za klasične bijele tenisice ili one s dodatnim detaljima poput zakovica ili različitih uzoraka kako biste izrazili svoj modni stil. Važno je odabrati tenisice koje vam pružaju udobnost i odgovaraju vašim potrebama tijekom jesenskih aktivnosti.

A naš odabir odličnih jesenskih tenisica svakako provjerite u nastavku!

H&M
Adidas, Answear.hr
Aldo
Puma, Answear.hr
Replay
Deichmann
Zara

Foto: Profimedia, Pr