Sezona “mackanja” raznim uljima sa sjajem odavno je počela, no ako još uvijek niste upotpunili svoju kolekciju, možda je upravo sada pravi trenutak jer je u fokusu shimmer kruto ulje iz Zare. Naime, riječ je o tipu proizvoda koji pod normalno viđamo u drogerijama, ali oni koji su ga nabavili u Zari, pozitivno su iznenađeni i komentiraju da ulje zbilja odlično radi posao.

Prije svega, vrlo je praktično i funkcionalno za korištenje jer dolazi u obliku sticka, a to znači da je omogućeno precizno i brzo nanošenje. Isto tako, ambalaža je nešto manja, što zapravo i nije loše jer proizvod s lakoćom možete spremiti u torbicu te uvijek imati pri ruci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart)

Ulje dolazi u dvije nijanse: nježnoj bež, odnosno prozirnoj i brončanoj, a u opisu stoji da je namijenjeno za naglašavanje kontura na tijelu. Ulje je teksturom vrlo lagano i mazivo te se brzo upija u kožu koja nedugo zatim poprima blistav izgled. Proizvod je obogaćen i decentnim, nenametljivim mirisom koji je vrlo ugodan, ali ipak nedovoljno jak da zamijeni parfem.

Kruto ulje sa šljokicama (12,95 eura)

Prije nanošenja ovog proizvoda ili bilo kojeg drugog sličnog, predlažemo da kožu nahranite njegujućim losionom koji će je hidrirati, a zatim kad se nakon nekoliko minuta upije, nanesete ulje. Na taj način ulje će još bolje prianjati i djelovati, a vaša koža imat će svu potrebnu zaštitu sa sjajnim završnim slojem.

Foto: Zara, Instagram/@izabelgoulart