Još malo i proljetnu odjeću u potpunosti ćemo zamijeniti ljetnom, a već sada želimo da nam koža bude, prije svega dobro hidrirana, a zatim i sjajna. Pritom mislimo na divan shimmer efekt koji se postiže korištenjem šljokičastih ulja ili losiona.

Međutim, iako na tržištu postoji nebrojeno puno opcija, ovog puta istaknut ćemo jednu za koji možda još uvijek ne znate, a koja pruža sjajne rezultate. KIKO Milano brend je poznat po tome što voli šljokice, pa tako osim sjajila koja sigurno imate u kolekciji, pozornost valja obratiti i na losione za tijelo.

@anastasiia_boh___ New collection from @KIKO Milano ! Perfect for this summer 🤩 #KIKOMilano #KIKOGoldReflections ♬ MILLION DOLLAR BABY – Tommy Richman

Gold Reflections Gleaming Face & Body Fluid losion za lice i tijelo ima nevjerojatno bogatu teksturu obogaćenu prekrasnim zlatnim tonovima koji se savršeno stapaju s kožom. Nakon nanošenja, vaša će koža sjajiti sofisticiranim sjajem dok će istovremeno biti meka i njegovana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart)

Isto tako, losion se brzo se upija, bez osjećaja masnoće ili težine, te ne ostavlja nikakve tragove na odjeći. Što se tiče nanošenja, postupak je jednostavan i uobičajen. Prije svega, napravite piling kako biste uklonili odumrle stanice kože, a zatim nježno nanesite losion na cijelo tijelo s naglaskom na noge, ruke i dekolte. Na lice ga možete i ne morate staviti, no ne zaboravite vrat.

KIKO Milano Gold Reflections Gleaming Face & Body Fluid

Foto: KIKO Milano, Instagram/@izabelgoulart