Iako se trenutačno nalazimo u proljetnom periodu godine, ljetni mjeseci samo što nisu, a to znači jedno – idealan je trenutak za obnovu ljetne kolekcije parfema. Međutim, kako ne biste nužno ostavili veliku svotu novaca na sezonske parfeme, pronašli smo nekoliko povoljnih opcija koje će vas zasigurno oduševiti!

U Zari nam je za oko zapeo parfem Sunlight Bouquet, u čijim se gornjim notama isprepliću živahni elementi citrusa i dašak ekstrakta ružičastog papra, dok slatkoća bellinija od breskve unosi dašak razigrane senzualnosti. Isto tako, frakcija pačulija ovom mirisu daje egzotičnu dubinu s opojnim notama absoluta zrna tonka-graha i bogatstvom kreme od vanilije.

Zara SUNLIGHT BOUQUET (19,95 eura)

Nadalje, oduševljeni smo i Mangovom novom kolekcijom iz koje ističemo dva mirisa. First Swim sačinjava puderasto cvjetno srce jasmina, božura i frezije koji su središnji dio mirisa, dok baza od pačulija, tonka-graha i mošusa, odiše kombinacijom senzualnosti i mirnoće. S druge strane, Salt Mist napravljen je na bazi hrskavih nota kruške i mandarine te dodatno upotpunjen elementima ljiljana i jasmina. Ovaj nježan i delikatan miris istovremeno je i senzualan zbog dodatka vanilije i mošusa.

Mango First Swim (22,99 eura)
Mango Salt Mist (22,99 eura)

Stoga, ako još uvijek imate nedoumice koji ljetni parfem odabrati, a pritom želite uštedjeti nešto novaca, u nastavku potražite još favorita!

Roberto Cavalli (44,10 eura)
Zara PINK FLAMBE (12,95 eura)
Stradivarius The Star (17,99 eura)
Stradivarius N.173 AZUR BRISÉE (8,99 eura)
Mango Dolce Far Niente (22,99 eura)

Foto: Mango, Zara, Stradivarius, Cavalli, Instagram / @jaimeridge