Charlotte Tilbury zasigurno je jedno od najznačajnijih imena u beauty svijetu, a istoimeni brend bilježi obožavatelje diljem svijeta. Da je hype itekako opravdan svjedoči pregršt pozitivnih recenzija koje se odnose na kvalitetu make-up proizvoda. U tom smislu – ništa manje ne očekujemo niti od parfema.

Naime, na tržištu će po prvi put biti dostupni parfemi s Charlotte Tilbury potpisom, a specifični su po tome što su nastali po uzoru na istraživanja o tome kako određeni miris utječe na emocije i raspoloženje. Vjerujemo da i sami znate kako miris ostavlja snažan dojam i nerijetko osobu upravo po tome pamtimo, stoga ovaj zanimljiv koncept iz Charlotte Tilbury kreativne tvornice već sad podiže interes.

”Collection of Emotions” sadrži šest varijanti parfemi, a svaki od njih kreiran je na temelju navedenih istraživanja, odnosno ideja je da svaki od mirisa budi određenu emociju i potiče raspoloženje. Love Frequency (ljubav), More Sex (senzualnost i zavodljivost), Joyphoria (sreća i zadovoljstvo), Magic Energy (spiritualnost), Calm Bliss (smirenost i opuštenost) i Cosmic Power (osnaženost i samopouzdanje) dolaze s posebnim zadatkom, a to je da u nama potaknu različite osobnosti i samim time upotpune svakodnevicu na pravi način. Isto tako, zanimljiva je i priča vezana za dizajn bočica. Iste su inspirirane alkemijskim napicima iz 18. stoljeća, a čepovi evociraju estetiku egipatskih piramida.

Kolekcija parfema u prodaju stiže 30. travnja putem Charlotte Tilbury aplikacije, a do 2. svibnja bit će dostupna u svim trgovinama s ponudom brenda. Iako u Hrvatskoj još uvijek ne možemo kupiti Charlotte Tilbury proizvode, francuska Sephora dostavlja u zemlju, a i sigurni smo da uskoro planirate neko putovanje, pa su ovi parfemi idealan suvenir koji možete ponijeti kući!

Foto: Charlotte Tilbury, Instagram