Poseban dio svake božićne priče čini stavljanje kuglica na bor i ukrašavanje domova. Ako ove godine želite u svoj dom unijeti zaigranu atmosferu, novi ukrasi Male radnje dizajna idealna su i otkačena dekoracija kao odmak od klasičnih kuglica

Mala radnja dizajna brend je poznat po svojim ruksacima, a nakon njih osvojio nas je  i nasmijao raznim predmetima na kojima se nalaze fora porukice. Uvijek iznova s istom radošću dočekamo njihove kreativne novitete. Od sada zabavne statuse, poput Pleši onako kako ti srce svira, Mile disko, ja tebe!, Sreća je u malim stvarima u velikim dozama i drugih, možete imati i kao ukras za bor, a mogu se kupiti u limitiranoj ponudi. Različitih oblika i boja, ovi ukrasi uklopit će se u svačiji kutak doma, a mogu biti i presladak poklon ovih blagdana, kojima ćete sigurno oduševiti svoje najdraže.

Mala radnja dizajna - ukrasi za borMala radnja dizajna - ukrasi za borMala radnja dizajna - ukrasi za bor

Paket od 5 komada ovih ukrasa možete kupiti po cijeni od 165,00 kuna na adresi Male radnje dizajna u Trakošćanskoj 17, u Zagrebu, a njihovu ostalu božićnu ponudu možete pogledati i na njihovom Instagramu ili Facebooku.