Čak i ako već niste u niskom startu za nadolazeće blagdane, nova Zara Home božićna kolekcija definitivno će vas motivirati da počnete razmišljati o “najljepšem dobu godine”

Sudeći prema dominantnoj boji blagdanskih dekoracija i ukrasa za bor, Zara Home ove godine predlaže zlatno blagdansko ozračje koje će obasjati vaš dom.

Posebnu toplinu blagavaonskom stolu daju crvena i zelena boja – u formi neizbježnih kariranih stolnjaka, nadstolnjaka, podmetača i ubrusa ili onih s uzorkom imele i božikovine koji su također i glavni motivi blagdanskog posuđa – uz klasične božićne geometrijske motive.
Ovom cosy ambijentu svakako doprinosi i element drva, budući da se drveni tanjuri ili podlošci u obliku božićnog drva i pahuljica idealno uklapaju uz ove klasične blagdanske boje. 

U “slatkom kutku” nove kolekcije mogu se pronaći kalupi i rezači za božićne kolačiće i keksiće koji će vaš dom pretvoriti u pravu malu božićnu manufakturu – uz zamamne note medenjaka ili slane karamele koji se nalaze u ponudi mirisnih svijeća i osvježivača.

A kad je riječ o asortimanu za djecu, pri čemu se posebno ističe “tekstilna kućica Djeda Božićnjaka” koja će oduševiti svakog mališana, možemo samo reći – cuteness overload

Upravo zato nije bio nimalo lagan zadatak izdvojiti favorite iz ove blagdanske Zara Home kolekcije koje vam donosimo u galeriji u nastavku – uz koju nam preostaje samo brojiti preostale dane do Božića!

Cjelokupnu ponudu proizvoda, koja će vas zasigurno inspirirati za planiranje blagdanskog uređenje doma i darivanja najbližih, možete pronaći ovdje.

Foto: Zara Home