S toplinom oko srca najavljujemo da Marinski Heartmades priprema jednodnevni pop-up sajamčić svima omiljene keramike 9. prosinca u baru Botaničar u Zagrebu.

Uz svoj standardni asortiman, Marinski će nam u Botaničaru servirati ograničene serije i nove proizvode po promotivnim cijenama.

Marinski Heartmades

Od noviteta posebno izdvajamo predivno novo ruho “curica” – Character šalica – koje nam u Zagreb stižu u mat varijanti od kamenine i sjajnoj varijanti od porculana. A autorica nam otkriva da su te linije proizvoda rađene posebno za ovaj event i za zagrebačku publiku. Uz posuđe – šalice, zdjelice i tanjure – tom ćete prilikom moći pogledati i kupiti keramičke božićne ukrase, vaze i nakit.

Marinski Heartmades

U opuštajućoj atmosferi Botaničara moći ćete i upoznati Marinu Marinski – frčkavu pokretačku snagu brenda Marinski Heartmades.  Keramikom se bavi već dugo, ali svakom novom linijom uspije udahnuti svježinu u već prepoznatljiv stil inspiriran prirodom i bojama. Osim u Hrvatskoj, Marininim kreacijama ne mogu odoljeti ni u inozemstvu, pa je njena keramika prisutna u brojnim koncept-trgovimama diljem svijeta.

Više informacija o događanju nađite ovdje.

Marinski Heartmades

Marinski Heartmades

Fotografije: Marinski Heartmades

Znamo da se bliži Božić kada se pojave predivne Marinski kuglice