Bottega Veneta, Marni, Dolce & Gabanna – Milano u znaku legendarnih modnih kuća, ali i brendova budućnosti poput Bottege Venete.

Dok su Dolce & Gabanna kolekciju za jesen 2020, posvetili tradiciji, Daniel Lee predstavio je još jednu prodaju kolekciju za trenutno najpopularniju modnu kuću na Istagramu – Bottegu Venetu, a Marni je ostao dosljedan svom arističkom izričaju.

Daniel Lee svakako je trenutno najvažnije ime u modi. Nakon što je osvojio niz nagrada među kojima je i Britanska modna nagrada za najboljeg modnog dizajnera, sve oči su uprte u njega. Koje će nove Bottega Veneta cipele i torbe biti ‘it’ u sezoni za jesen 2020., hoćemo li vidjeti neki preokret u dizajnu i koji lookovi će biti ‘must’ Instagram lookovi u skoroj budućnosti samo su neka od pitanja modnih sljedbenika. No, Daniel je nastavio svoju politiku nosivosti i pročišćenog dizajna. Prepoznatljive torbe glavni su dodaci i njegove kolekcije za jesen 2020., a zanimljiv detalj s kojim je za novu sezonu napravio odmak su rese. Isti onaj detalj kojeg nadolazeću jesen preferiraju i Jil Sander te Prada.

Dvojac Dolce & Gabanna odlučili su cijelu kolekciju posvetiti svim onim obrtnicima koji rade za brend – od pletenine, do detalja poput kravata, Dolce & Gabanna dao je svojevrsan ‘tribute’ svom cijelom timu. I time podsjetio na esenciju samog talijanskog brenda. Uz njih, dojam na ovosezonskom Tjednu mode u Milanu svakako je ostavio i Marni sa svojom modernom ‘Alisom u zemlji čudesa’. Sve top lookove donosimo vam u galeriji!

Foto: Getty Images