Netflix je otkrio datum izlaska treće sezone The Umbrella Academy, kao i što nas očekuje u novoj sezoni koju smo predugo čekali

Netflix je objavio službeni datum izlaska treće sezone The Umbrella Academy, kao i prvi pogled na teaser o tome što obožavatelji mogu očekivati ​​od nadolazeće sezone.

Predviđena za premijeru 22. lipnja, treća sezona će se konačno vratiti u sadašnje vrijeme nakon što su naši junaci uspješno spriječili sudnji dan 1963., da bi se nasilno suočili s drugom grupom – Sparrow Academy. Koji su, zapravo, oni iz paralelne stvarnosti.

The Umbrella Academy, Sparrow akademija

Nakon što je zaustavila sudnji dan 1963., škvadra se vraća kući u sadašnjost, uvjerena da je spriječila početnu apokalipsu i popravila ovu zeznutu vremensku liniju jednom zauvijek. Ali nakon kratkog trenutka slavlja, shvaćaju da stvari nisu baš onako kako su ih ostavili. Nakon što uđu Sparrow akademiju i sukobe se sa, pa, sobom u paralelnoj stvarnosti, uviđaju da ova novonastala situacija zaista nije jedini njihov problem.

Scena iz serije

Susrest će se opet s brojnim izazovima, gubicima i iznenađenjima, poput neidentificirane destruktivne sile koja izaziva pustoš u svemiru (nešto što su oni možda izazvali) – sada sve što trebaju učiniti je uvjeriti tatinu novu i možda bolju (?) obitelj da im pomogne da se ispravi što je njihov dolazak pogriješio. Hoće li pronaći put natrag u svoje pre-apokaliptične živote? Ili će ovaj novi svijet otkriti nešto više od puke zastoja u vremenskoj liniji?

Netflix je nedavno predstavio trailer za novu sezonu, naglašavajući svo ludilo sezone i kaosa koje će uvesti nova alternativna ekipica pomahnitalih heroja. Upoznat ćemo ove zagonetne nove likove kada stigne sezona, ali kako su stvari krenule, naslućujemo tron na mnogim TOP ljestvicama.

Glumačku ekipu treće sezone činit će Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Emmy Raver-Lampman, Justin H. Min, Colm Feore, Ritu Arya, Justin Cornwell, Britne Oldford, Jake Epstein, Genesis Rodriguez, Cazzie David i Javon ‘Wanna’ Walton.

Pogledajte novi trailer u nastavku i ne zaboravite ponovno odgledati par epizoda druge sezone (oke, ili cijelu sezonu poput nas) kako biste se podsjetili!

 

Foto: NETFLIX/NETFLIX © 2020