Netflix je otkrio datum izlaska treće sezone The Umbrella Academy, kao i što nas očekuje u novoj sezoni koju smo predugo čekali

Netflix je objavio službeni datum izlaska treće sezone The Umbrella Academy, kao i prvi pogled na teaser o tome što obožavatelji mogu očekivati ​​od nadolazeće sezone.

Predviđena za premijeru 22. lipnja, treća sezona će se konačno vratiti u sadašnje vrijeme nakon što su naši junaci uspješno spriječili sudnji dan 1963., da bi se nasilno suočili s drugom grupom – Sparrow Academy. Koji su, zapravo, oni iz paralelne stvarnosti.

Nakon što je zaustavila sudnji dan 1963., škvadra se vraća kući u sadašnjost, uvjerena da je spriječila početnu apokalipsu i popravila ovu zeznutu vremensku liniju jednom zauvijek. Ali nakon kratkog trenutka slavlja, shvaćaju da stvari nisu baš onako kako su ih ostavili. Nakon što uđu Sparrow akademiju i sukobe se sa, pa, sobom u paralelnoj stvarnosti, uviđaju da ova novonastala situacija zaista nije jedini njihov problem.

Scena iz serije "Umbrella Academy"

Susrest će se opet s brojnim izazovima, gubicima i iznenađenjima, poput neidentificirane destruktivne sile koja izaziva pustoš u svemiru (nešto što su oni možda izazvali) – sada sve što trebaju učiniti je uvjeriti tatinu novu i možda bolju (?) obitelj da im pomogne da se ispravi što je njihov dolazak pogriješio. Hoće li pronaći put natrag u svoje pre-apokaliptične živote? Ili će ovaj novi svijet otkriti nešto više od puke zastoja u vremenskoj liniji?

Glumačke ekipe treće sezone činit će Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Emmy Raver-Lampman, Justin H. Min, Colm Feore, Ritu Arya, Justin Cornwell, Britne Oldford, Jake Epstein, Genesis Rodriguez, Cazzie David i Javon ‘Wanna’ Walton.

Pogledajte teaser u nastavku i ne zaboravite ponovno odgledati par epizoda druge sezone (oke, ili cijelu sezonu poput nas) kako biste se podsjetili!

 

Foto: NETFLIX/NETFLIX © 2020