Serija koja je zaludila svijet, oborila brojne rekorde i značajno utjecala na pop-kulturni trenutak ponovno se vraća. Iako to i nije najnovija vijest, stigle su i novosti vezane za dosad nepoznate likove i teorije u kojem bi se smjeru radnja mogla razvijati. Ovo su novosti!

Novi likovi

Došla je i službena Netflixova potvrda o drugoj sezoni serije Squid Game koja je slijedom izlaska prošloga rujna postala najgledanija serija ove streaming platforme, a kreator Hwang Dong-hyuk dao je i kratki uvid u to što možemo očekivati u vidu novih likova. „A sada, vraća se Gi-hun. Čovjek u odijelu mogao bi se vratiti, a bit ćete upoznati i s dečkom lutke Young hee, Cheoul-su-om. Pridružite nam se još jednom u potpuno novoj rundi”.

Zaokret u karakteru?

Kao što smo već utvrdili, glavni lik Gi-hun sigurno se vraća, ali još uvijek nije poznato u kakvoj točno ulozi. Naime, postoje nagađanja da će se okrenuti tamnoj strani i postati Front Man, nešto slično kao priča Dartha Vadera. S obzirom na sve teške zadatke kroz koje je prošao i u kojima je bila testirana njegova humanost, nije toliko nemoguće da dođe do ovakvog scenarija. Ili će možda iskoristiti priliku pa zaustaviti postojanje ovakvog brutalnog natjecanja kojega smo imali prilike gledati u prvoj sezoni?

Kreator je jednom prilikom otkrio i da je bilo potrebno 12 godina da se realizira prva sezona ove megapopularne serije, ali samo 12 dana da postane najpopularnija serija na Netflixu ikada. Nama je ovo dovoljno da ponovno postanemo uzbuđeni oko druge sezone, a kada stiže – još nije poznato.

 

Foto: Netflix / imdb.com/ Giphy/ Twitter