Disney+ je  javnosti otkrio nove detalje za treću sezonu serije The Mandalorian, a potvrdili su da se već snima i četvrta! Međutim, obožavatelji su iskopali i neobjavljeni trailer

Novi trailer serije The Mandalorian, koji je iscurio i već je obrisan s društvenih mreža,  mnoge je učinio sve nestrpljiviijima za nove epizode i avanture ove fora škvadre. Naravno, i zato što su pojedinosti o trećoj sezoni poprilično oskudne, a posljednja je bila emitirana još krajem 2020. godine. Jedino u što smo sigurni jest to da će se nastaviti avanture Dina Djardina s Pedrom Pascalom u ulozi.

Na seriji se radi već neko vrijeme, a nakon nevjerojatnog otkrića na kraju druge sezone, konačno smo dobili nekoliko scena koje nam mogu dati uvid u to što možemo očekivati ​​od najnovije sezone serije Star Wars nagrađene Emmyjem.

The Mandalorian, scena iz serije

Vraća se Bo-Katan Katee Sackhoff za koju se neko vrijeme zna da ima “nedovršeni posao”, a zahvaljujući The Book of Boba Fett, znamo da su on i njegov Grogu – zvani Baby Yoda – ponovno zajedno i lete u svemir njegovim retro lovačkim svemirskim brodom. Vjerojatno ćemo vidjeti koliko su Mandove vještine Darksabera napredovale, kao i koje je vještine Sile Grogu mogao pokupiti tijekom svog kratkog učenja s Lukeom Skywalkerom i ima li ikakvu kontrolu nad tim svojim temperamentom.

Treća sezona koja je osvojila publiku i kritiku stići će na Disney+ u veljači 2023. godine (da, nažalost, toliko je još čekanja!). Pozitivno je i to da se zapravo već snima i četvrta sezona, tako da se nadamo da neće biti opet prevelika pauza između sezona. U međuvremenu, dok čekate voljene Dina i Grogua, pogledajte posljednji trailer koji obožavatelji nisu morali iskopati da bi saznali što nas očekuje!

 

Foto: LucasStudios, PR