Složit ćete se s nama kako je uređenje interijera ona „slatka muka“ koja nas zapravo neizmjerno veseli. Dobro je znano pravilo da su detalji ti koji čine razliku, a nama je ovog puta za oko zapeo nešto konkretniji komad namještaja koji možemo svrstati pod pojam posebnog detalja. Naime, radi se o stoliću u obliku šalice za kavu.

„The Coffee Table“ je ručni rad poznatog umjetnika Kambera Carrolla koji se krije iza brenda Kamberland, a specifičan je po tome što spaja originalnost i funkcionalnost s umjetničkim viđenjem namještaja. Kao što smo spomenuli, prilikom izrade ovog stolića korištene su samo ruke i vještina ovog specifičnog umjetnika i upravo zato, „The Coffee Table“ dolazi u limitiranim izdanjima. Ipak, s obzirom na to da je potražnja velika, nije ga tako nemoguće uloviti, odnosno naručiti.

Od oblika pa sve do teksture, „The Coffee Table“ je pravi vizualni doživljaj za sebe, a garantirano svakom prostoru podaruje dizajnersku notu s posebnim pečatom. Njegova realističnost, ali i jednostavnost u kombinaciji s inovativnim dizajnom, čine ga savršenim izborom za sve one koji cijene umjetnost i žele dodati specifičnu vizuru svom životnom prostoru.

Ručno oblikovana i pažljivo dizajnirana, ova šalica kave u obliku stolića zasigurno će postati središnji element svake prostorije, bilo da se odlučite smjestiti je u dnevni boravak, predsoblje ili pak sobu, simbolizirat će ljubav prema umjetnosti, ručnoj izradi i inovativnom dizajnu koji pomiče granice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kamber Carroll (@kamberlandcreations)

Stoga, planirate li uskoro redizajn interijera ili ste tek na početku odabira ključnih komada namještaja, razmislite upravo o ovom stoliću jer iako mu cijena nije pristupačna – radi se o pravom umjetničkom djelu!

Foto: kamberland.com