Pred nama je mnogo vrućih ljetnih dana koji se pretvaraju u još više odlazaka na more. Pa zašto ne bismo malo eksperimentirali s našim stilom? Toliko je alternativa klasičnim traper hlačicama, a najbolje od svega je što nas mnoge od njih mogu pratiti u noćnom izlasku.

Ove godine dodajemo moderan jednodijelni kupaći kostim na naš popis za ljetnu kupovinu koji možete nositi uz predimenzioniranu košulju i ravne sandale. Također, tu je i bikini ravnog kroja koji ćemo kombinirati sa šarenim pareom za sjajan izgled na plaži. Predimenzionirana torba koja sadrži sve bitne potrepštine za duge dane na plaži i naravno šešir za zaštitu od sunca dodatne su stilske točke.

Zara

Od sarong suknji visokog struka koje se mogu nositi uz bikini, do sunčanih naočala koje će upotpuniti svaki look, u nastavku ćete pronaći sve što vam je potrebno za savršen stil za plažu.

Košulja + traper šorc

Najlakša i najupečatljivija kombinacija je lagana košulja i traper hlačice u nekoj jarkoj nijansi za drugačiji ljetni look. Upotpunite izgled parom japanki.

Zara

Jednodijelni kupaći kostim + oversized košulja

Odaberite predimenzioniranu košulju ako vam je baza jednodijelni kupaći kostim. Dodajte veliki šešir i par sunčanih naočala za cool završetak. Osim klasične bijele, pokušajte se poigrati i drugim bojama i uzorcima.

Haljina s upečatljivim uzorkom

Svijetla haljina s izrezima nosit će se preko bikinija i ispratit će vas u beach bar s parom ravnih kožnih sandala.

Zara

Bikini + ogrtač

Lijepo zavezani ogrtač jednako dobro stoji uz bilo koji stil kupaćeg kostima. Baš kao i svileni šal, ulazi na popis najsvestranijih ljetnih artikala. Nosit ćemo ga sa šeširom.

Sportski bikini + sarong suknja

Za kraj smo zadržali šarenu opciju sarong suknje. Nije važno koji stil odaberete, sve dok je gornji dio uz koji ga kombinirate kupaći kostim. Dodajte par visokih espadrila i spremni ste za večeru ili šetnju.

Zara

Foto: Zara