Vjerojatno je najljepše doba godine kada pakiramo kofere za ljetni odmor. A ljetni praznici su konačno tu!

U ovim trenucima kada kontakt s prirodom i beskrajnim plavetnilom preuzimaju primat, potrebni su nam fleksibilni setovi za plažu koji će nam osloboditi ruke pružajući nam mnoštvo mogućnosti, a nosivi su i na večeri ili večernjim koktelima. Na temelju kupaćih kostima, bilo da se radi o bikiniju ili jednodijelnom, možemo kreirati ljetni outfit koji će nas pratiti u odlascima na more, u šetnji otokom, pa čak i u svakodnevnim šetnjama gradom na moru.

Što odjenuti na plažu uz kupaći?

U nastavku donosimo 5 prijedloga za ležerne ljetne kombinacije koje možete nositi cijeli dan, a da uopće ne napustite kupaći kostim.

Jeans šorc

Klasična opcija koja obično upotpunjuje naše ljetne kombinacije odjeće za plažu. Izgled je upotpunjen parom sandala, laganim ogrtačem i tkanom ili platnenom torbom za plažu.

Zara

Pamučne kratke hlačice

Udobni i dostupni u mnoštvu boja, mogu poboljšati vaš izgled na plaži, posebno u kombinaciji s bikinijem s printom i trendi dodacima.

Kompleti

Ove su godine ovakvi setovi vrlo popularni, a možete birati kako se slažu uz kupaći kostim ili pak biti potpuno drugačiji i privlačiti pozornost.

Zara

Lagane duge hlače

Prozračne duge hlače u kombinaciji s jednodijelnim kupaćim kostimom predstavljaju potpun look za plažu. Osim toga, idealan su izbor ako odlučite ostati na plaži do kasno, kada temperatura padne i atmosfera se ohladi.

Duge suknje

Omiljena opcija kojoj se vraćamo svakog ljeta je maxi suknja. Osnovni dio našeg ljetnog izgleda, jednostavan komplet za plažu može se ažurirati dodatkom torbe i trendi para ravnih sandala.

Zara

Foto: Zara