Ako ste se vratili s mora možda već marljivo istražujete ponudu jesenskih kolekcija. Nama su u ponudi posebno zapele za oko nove kolekcije čizmica

Ako je godišnji odmor već iza vas, ne brinite, sada možete uživati u prvim jesenskim kolekcijama poznatih high street brendova. Moramo priznati da je nama iznimno uzudljivo pripremati se za novu sezonu. Jesenske kolekcije već su na policama i u online dućanima, a u galeriji smo vam pripremili neke od čizama koje bismo voljeli vidjeti u svom ormaru.

Neutralne boje ili vječna crna, svakako su dobar izbor i uvijek u trendu. Već nam se nekoliko sezona iznova vraćaju i čizmice u špic, koje definitivno odišu posebnom elegancijom. Odabrale smo i gležnjače na petu koje bi tako divno mogle stajati na plisirane suknje, košulje-haljine, ali i najobičnije traperice. Traženi su komad i uvijek vječne motorističke i kaubojske čizmice, a nama su uvijek favorit – čizme do koljena koje tako senzualno, a u isto vrijeme profinjeno stoje na midi i duge haljine. U galeriji vam donosimo modele iz jesenske online ponude poznatih brendova.

Naslovna fotografija: Mango