Bijele čizme su sjajan izbor, a ove sezone su ponovno u trendu! One mogu dodati svježinu i eleganciju svakoj odjevnoj kombinaciji.

Ove čizme često asociraju na čistoću i minimalizam, te su popularne tokom različitih godišnjih doba. Mogu se nositi s trapericama, haljinama ili suknjama, ovisno o  osobnom stilu i prilici. Važno je samo održavati njihovu bijelu boju čistom kako bi izgledale besprijekorno.

Tijekom 1960-ih godina, bijele go-go čizme postale su simbol revolucionarnog modnog pokreta. Često su se nosile s kratkim suknjama i postale su ikonički modni izraz tog vremena.
Pjevačice poput Nancy Sinatre proslavile su bijele čizme u popularnoj glazbi. Njena pjesma “These Boots Are Made for Walkin'” postala je himna tih čizama. I u plesnom svijetu, bijele čizme često su se koristile u mnogim plesnim stilovima, uključujući balet, jazz i tap.

Nancy Sinatra u bijelim čizmama

Sada bijele čizme možemo naći posvuda, naši omiljeni webshopovi su prepuni modela ove ne-boje. Neovisno volite li kaubojke, chelsea modele, kitten petice ili visoke čizme, u nastavku donosimo bijelu čizmu po vašem ukusu. Uživajte!

Aldo
Calvin Klein, Answear.hr
Aldo
Deichmann
Guess, Answear.hr
Zara
H&M
Zara

Foto: Getty Images, PR