Kitten heel slatka je potpetica, mala i udobna a tako chic. Ipak daje malo visine, ali je opet u cipelama s tom petom tako lako hodati. Najčešće je kitten heel uska potpetica koja može doći na sandale, salonke ili gležnjače.

Svakom outfitu s kojim ćete je nositi dati će instantnu chic notu. Kitten heel nosila se još u ludim dvadesetima uz haljine s resama, a kroz modnu povijest nije se dala smesti pred najezdom stileto cipela ili modela s platformom.

Veliki fan kitten potpetica upravo je najveća kulerica među modnim dizajnerima, Miuccia Prada, koja ih redovito koristi u kolekcijama oba brenda za koja dizajnira- Miu Miu te Prada. A ako ona nešto predlaže, mi svakako slijedimo!

I ovog ljeta „potpetice mačkice“ super su popularne- možete ih nabaviti u Zari, ali i na Net-a-Porteru. Sjajno će izgledati uz koktel haljine, ali i uski jeans i oversized košulju. Iako naravno uz njih možete ponijeti i veliku torbu, nekako najviše pašu uz mini i torbice damskog stila.

U nastavku pogledajte aktualne modele brendova poput Zare, Tory Burch, Aeyde te Next, te se inspirirajte za buduću kupnju!

Aeyde
Alexander Wang
Bettina Vermillon
Next
Tory Burch
Zara
Zara

Foto: Zara, Pr