Popularna pjevačica Beyoncé danas je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju i video novog dokumentarnog filma ‘Homecoming’, u režiji same pjevačice, koji se već danas može pogledati na Netflixu.

Radnja samog dokumentarnog filma vrti se oko njezinog prošlogodišnjeg nastupa tijekom Coachella glazbenog i umjetničkog festivala, te prikazuje teške pripreme i veliku organizaciju same pjevačice, njezine obitelji, kao i cijelog tima.
”Homecoming prati emocionalni put te kreativni koncept, kao i cijeli kulturološki
pokret, a snimanje je trajalo osam mjeseci.”

”To mi je bio jedan od najtežih poslova, no znala sam da trebam gurati sebe i svoj tim preko granica. Znali smo da ništa slično nikada nije izvedeno na nekom festivalu i željeli smo podići cijeli nastup na spektakularnu razinu. Izvedba je bila homage afričko američkoj kulturi i trebala je biti realna onima koji ju poznaju, a nadahnjujuća ostalima”.- izjavila je Beyoncé.

Prošlog tjedna Netflix je na svom Twitter računu izazvao nagađanja o tajnovitom dokumentarcu, stavivši fotografiju s prepoznatljivom tipografijom i žutom bojom koja asocira na popularni nastup pjevačice tijekom Coachella festivala 2018. godine.

View this post on Instagram

Lift every voice 💙 #homecoming

A post shared by #Itaintovertillyonce (@cartersontherun) on

Ovo nije prvi dokumentarni film o pjevačici, 2013. godine izdan je autobiografski film ”Life is But A Dream” u kojem govori o svojem braku, trudnoći s Blue Ivy te profesionalnom razdvajanju od oca i dugogodišnjeg menadžera Matthewa Knowlesa.